3 svar till “förresten”

  1. Hjäp kusinen från landet. Först tänkte jag köra bil till Stockholm, men vid närmare eftertanke är nog det en väldigt dålig idé. Jag får magsår och hjärtinfarkt av att köra i storstäder. Så jag tänkte ta tåget istället. Så, hur tar jag mig från centralen till Hallongrottan? Kan man gå? (En lantis som jag går gärna ett par, tre kilometer utan att gny.) Om jag ska ta t-banan, vilken ska jag ta och när ska jag gå av och hur tar jag mig från närmsta t-banestation till Hallongrottan? Ja, du ser ju. Jag är ett hopplöst fall… Men jag SKA komma! 🙂

    1. Det är visserligen möjligt att gå, men det kommer att ta dig avsevärd tid. Ta hellre tunnelbanan till Hornstull, då är det ca två minuter att gå. Då åker du röda linjen mot Fruängen eller Norsborg. Om du känner dig osäker på hur du ska hitta från tunnelbanan kan jag skicka en lakej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: