>Flyttreflektioner på pendeltåget, torsdag

>Ni vet, de där pilatesbollarna som man ska ligga på för att balansträning tränar även de små musklerna? En sådan har vi haft liggande ovanpå flyttkartongerna i förrådet, men det är inte det jag idag vill betona. Jag vill i stället tipsa om hur just de där små musklerna även tränas om man lägger hopvikta flyttkartonger tvärs över en dörröppning och sedan ägnar dagen åt att balansera förbi/över dessa flyttkartonger med andra, fyllda flyttkartonger tills det finns tillräckligt med plats för att flytta undan de förstnämnda. Även sådant som lyft av kartong på en annan kartong, tvåhundra så kallade ”reps” när böcker ska pusslas ned som bottenskylor i varenda låda resulterar i träning som skulle förbluffa vilken ankfru som helst – ser man till att flytta någon gång i månaden kan man säga upp sitt medlemskap på Sats. Vilket jag för övrigt har gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: