>Uppsala!

>Alla som befinner sig i Uppsala föreslås härmed att komma till Forumgallerian nu på fredag och göra mig lite sällskap vid Piratförlagets författardag på Akademibokhandeln. Som vanligt förväntar jag mig att drunkna en aning i alla travar av Guillou-böcker och Martina Haags samlade krönikor, men hoppas förstås att jag ska få signera en eller annan bok själv också, och kanske träffa någon av er förtjusande bloggläsare (jag vet att jag alltid skriver att mina bloggläsare är så förtjusande, men det beror ju på att jag har belägg). Mellan 15.00 och 16.00 kommer jag att finnas på plats, kanske lite före och lite efter också. Ses vi månne där?

ps. Ett litet tips, oavsett var i världen du befinner dig, om du vill ha chansen till ett gratis exemplar av Udda!

6 svar till “>Uppsala!”

  1. >Och jag som inte börjar jobba (på Systembolaget – precis mittemot Forumgallerinan, dessutom, i annan galleria) förrän 15.45. Perfekt! 😉 Tittar förbi en sväng innan dess! Med mitt numera utlästa ex. Loved it! /M

  2. >Jag hade kommit om jag bodde i Uppsala!Vill du ha hjälp med julrim så kan du få det på min blogg! Jag har rimmat på allt från avlivningar till disktrasor, fällknivar och löständer:)

  3. >Hejhej. Tänkte bara höra av mig och säga att jag vann din bok med rimmet, på bokmania! Det blir till att sträckläsa i jul! Det ser jag fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: