>om jag hade en attackflata

>I Aftonbladet frågar de idag fem personer: ”Är du trött på Anna Anka?”. En jeppe vid namn Jan Andersson svarar: ”Nej, det är kul när det kommer upp kontroversiella saker. Hon behövs som motvikt till alla attackflator och feministlesbianer”. Mitt intresse, som dittills varit ganska svalt eftersom jag fortfarande inte kan uppamma några känslor över huvud taget kring Anna Anka, vaknar omedelbart. ”Var? Var?” skriker mina inre och hormonellt styrda brudjägare. ”Var är feministlesbianerna och hur får man deras nummer? Var lever du Jan, och får vi flytta in?”

Jag läser citatet igen och kommer på mig själv med att humma lustfyllt mitt på pendeltåget. ”Alla attackflator och feministlesbianer”. Det låter som om det är helt fullt av dem, gör det inte? Jag tittar mig omkring med mitt nöjda grin, men ser inte en enda attackflata. Kanske är de alla förklädda till suckande kvinnor med handväska, långt hår och vindjacka, men det känns inte som om attackflator väljer sådana förklädnader. Om jag hade en attackflata, tänker jag drömmande. Då skulle jag reta henne, bara en aning, tills hon attackerade. Dels för att mäta kraften i hennes attack, och dels för att det kan vara väldigt stimulerande att bli retad om det görs på rätt sätt. Jag skulle måna om hennes reaktioner, tänker jag, och provocera henne precis lagom för att hon skulle flina tillbaka och sätta in en stöt. En attack. Jag lutar huvudet mot pendeltågsväggen och funderar lite grundligare kring attacken och hur jag skulle lura fram den, reta upp den till dess att jag motattackerade och det sprakande slaget var igång, hur hennes ögon skulle glimma och mina giftpilar skulle gifta sig med hennes. Jan Andersson, om du läser detta, kan du inte skicka mig en liten attackflata? Som en motvikt till alla vindjackeheteron och handväskestrejta brudar som sitter här på tåget utan en enda glimmande blick?

14 svar till “>om jag hade en attackflata”

  1. >Ja du, hur Jan kan se attackflator och feministlesbianer som något negativt är en gåta. De är ju underbara! Tyvärr kan jag inte påminna mig att jag sett någon på ett tag. Jag måste vara väldigt trött för jag bor ju på Söder.Jag får ge mig ut på span. Jag hoppas att de inte har gått i ide./Maria

  2. >Som man och hetero undrar jag lite vad denne Jan menar med en attackflata. Vad är en attackflata? ;-)http://ironiskagenerationen.blogspot.com/2009/09/hur-menar-du-nu-jan.html

  3. >gud vad jag skrattade åt denna text. jag vill också ha en attackflata, undra om dom finns i london också? beger mig genast till soho för att spana efter någon söt liten attack dyke.

  4. >Attackflator och feministlesbianer finns över allt, men kan vara svåra att upptäcka eftersom de ibland är förklädda med handväskor och hästsvans för att kunna infiltrera hederliga människors vanliga liv…Jan får se upp, Anna Anka kanske inte är den hon utger sig för att vara…moahaha… ; )Dessutom kanske det är dags för alla flator att se upp också, vem vet vad som gömmer sig bakom vindjackorna??!!

  5. >Ja attack och attack, får jag bara säga att, du är min idol, du är en sådan sådan gåva, man ska inte tro att världen är så aggresiv, och du visar att vad vi älskar är lika mycket värt som alla annas kärlek. Man måste inte komma på snygga fraser för passa in, eller hur?

  6. >Du har just förklarat för mig varför jag inte lyckas hooka några brudar! Jag har handväska, och jag har nån vindjacka också. Jag har för mycket heteroattribut. Plötsligt föll allt på plats..

  7. >Men lite kul är det =)Tyvärr är väl typ du motvikten? Även fast jag gillade texten. Var försiktig med orden bara för vem vet när vindjacke-communityn anfaller med sina ninjaskills.

  8. Pingback: Återvinning! |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: