>två tips tills vidare

>Som jag misstänkte gick det inte helt smärtfritt, det där med att flytta över mina domännamn från Spray. Till er som ändå har hittat hit (ungefär hälften av er alltså) och undrar om jag inte ska skriva något snart, har jag två tips:

1) Gå till kapitel1.se om ni inte redan gjort det, och läs mitt bokembryo ”Udda”, såhär två dagar innan de tio finalisterna presenteras. Jag kan härmed också passa på och tacka för alla era smickrande kommentarer, och till er som har lyckats rekommendera boken i tävlingen!

2) Gå ut och hitta nyaste numret av QX – där finns den första krönika jag någonsin skrivit om spermier. Alternativt ladda hem det på http://www.qx.se/info/tidningen/9789/qx-april-alcazar.

3 kommentarer på “>två tips tills vidare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s