Podd

Jag har två mycket olika poddar: Livet på lätt svenska med Isabelle Stromberg och Mian och Saras skrivarlya med Mian Lodalen.

Livet på lätt svenska

Tillsammans med Isabelle Stromberg har jag podden Livet på lätt svenska. Den riktar sig till alla som lär sig svenska (på sfi-nivå men även på avancerad nivå) och kommer ut varannan tisdag. Vi pratar om livet och svenska språket, och svarar på lyssnarfrågor på lätt svenska. Podden finns på Spotify, Google Podcast, Podspace, Apple Podcast och många andra sidor. Läs mer om podden här eller följ podden på Instagram!

Mian och Saras skrivarlya

Tillsammans med Mian Lodalen har jag podden Mian och Saras skrivarlya. Här talar vi om det mesta från skrivkramp och synopsis till romandebut och refuseringar. Lyssnaren får bland annat veta vilken plåga det är att skriva historiska romaner och varför vi ändå gör det, hur Mian kände sig när hon fick veta att hon skrivit helt fel bok (men redan bränt förskottet) och varför jag var så arg på Mian långt innan vi kände varann. Och så svarar vi på lyssnarnas frågor!

Du hittar podden överallt där man kan lyssna på poddar, som till exempel på Spotify och Acast, eller direkt på Podspace. Under våren 2023 har vi pausat för nya poddsändningar, men sänder fortfarande varannan vecka exklusivt för våra privata sponsorer!

%d bloggare gillar detta: