Lucka 15: påskägg

Tillsammans med diverse annat pyssel, som jag pysslat någon pysseldag, dök detta påskägg upp i flytten för att nu hamna i lucka 15. Frågor och svar följer:

När målade jag detta? Jag vet inte, men det är över tolv år sedan.

Varför står det inget i pratbubblan? Antagligen för att det kan stå vad som helst i den så länge det inte står något. Det är lite som att ha pengar. Så länge man inte köper något kan man köpa vad som helst för dem, men så fort man spenderat dem kan man inte potentiellt köpa något annat.

Kommer det någonsin att användas? Ja, kanske om jag dör och den hamnar hos någon mindre sentimental släkting som skriver ”glad påsk bae” i pratbubblan och ger påskägget till någon fling som struntar i vem som har målat fågeln och bara bryr sig om godiset inuti. Eller om mitt dödsbo säljs på loppis och någon tänker ”tio spänn, det är i alla fall billigare än påskäggen på Ica” och ger det till sitt barn som tjurar för att det inte är som påskäggen alla hens kompisar fått och skriker ”aldrig kan du bara göra något normalt, mamma!” Annars, troligen inte.

8 svar till “Lucka 15: påskägg”

  1. I was relieved to see that ”dödsbo” means ”estate” and not ”person who accompanies you in death”. Seemed a bit like ”sambo” at first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: