Sara Lövestams julklappsguide

Känns det svårt att välja vilken bok du ska ge bort till vem i år? Ingen fara, jag har precis ägnat min morgon åt att författa följande guide. Välj det av de fem lila startfälten som bäst stämmer överens med mottagaren, och låt dig lotsas till den perfekta julklappsboken!

guide2014

3 svar till “Sara Lövestams julklappsguide”

 1. Kära Sara,
  Jag vill säga två saker till dig:
  1) Underbart valdiagram/beslutsträd, nästan som en processbeskrivning!
  Dock:
  2) Den är ju lite förenklad (som alla beskrivningar av nödvändighet måste vara). Jag själv hade ingen aning om vem du var förrän jag snubblade över din bok Udda, köpte och läste, inte en gång utan många gånger. Riktigt bra, häftig, så rolig att läsa att jag MÅSTE läsa om den flera gånger.
  Men – vem är jag? Snart 60, gift, ingenjör med anställning inom verkstadsindustrin, mamma till numera vuxna barn (och heterosexuell). Med ditt schema hade jag ju aldrig nått till din bok :-((

  Heja, skriv mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: