prideschema och litteraturfestival

Eftersom prideschemat inte är jättekomplett och inte jättelätt att hitta till exempel mig i, så tänkte jag informera om mitt eget schema här. Så att ingen missar någon av mina programpunkter, särskilt inte jag… Utöver de två föreläsningarna nedan så kommer jag även att hålla i en skrivarworkshop för unga, men jag har inte kläm på när den är, så jag uppdaterar listan inom kort med den informationen. Här är två tider att skriva upp tills vidare:

onsdag 15.00 föreläsning/intervju i Pride Park (Tantolunden)

torsdag 16.00 föreläsning/intervju i Pride House (Kulturhuset)

Den som inte alls har tänkt gå på Pride men ändå är lite sugen på att höra mig prata om Tillbaka till henne, kan i stället komma till Sigtuna litteraturfestival den 18 augusti!

7 svar till “prideschema och litteraturfestival”

 1. Säljer du dina böcker samtidigt??? Jag har nämligen inte din senaste, så… Fast jag vet inte om vi hinner in till 15 på onsdag…
  Tofflan d ä

   1. Det vore bra (böckerna) och kul (ses)! Till onsdag kl 15 hinner jag nog som sagt inte, men vi kanske ses i Tanto ändå nån av dagarna! Tofflan d ä häckar vanligen i boktält och liknande samt i ölköerna.

 2. Jag skulle innerligt gärna vara där, men får nöja mig med att vara med dina böcker. Vilken fröjd! Jag mötte dig som åttaåring i Sigtuna, och möter dig nu här i en fantastisk blogg efter att ha läst otroliga ”I havet finns så många stora fiskar”. Jag hoppas att mina bloggläsare också ska upptäcka den: http://cecilia.ekhemmanet.se/sara-lovestam/
  Tack Sara för ord som gör skillnad! Jag önskar dig drivor av fetaost på dina sallader!
  /Cecilia

 3. Hej,
  jag landar 14:50 på Arlanda lördag den 18:e & ser i programmet från Sigtuna att du ska vara på café Myntet 15:30. Hur länge tror du att du kommer hålla på? Om en kompis hämtar upp mig kanske det är värt att försöka ta sig dit, eller vad tror du?
  Hälsningar från Schweiz

  1. Det hoppas jag verkligen att du kommer att tycka, jag blir i alla fall glad, tacksam och smickrad om du ger dig på det försöket! Jag skulle gissa att föreläsningen håller på 45-60 minuter inklusive frågestund, men har inte själv fått några instruktioner så det kan ju visa sig att det är närmare 30. Hoppas få se dig där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: