mera poll

Åter efterfrågas dina perspektiv av mina pollar. Ibland kan man rösta på flera alternativ, ibland finns inte alla möjliga alternativ med och då får man rösta på det som kommer närmast och/eller förära pollen en kommentar.

Först en som jag helt enkelt är nyfiken på:

 

Sedan en som kanske kan komplettera QX-undersökningen om samma sak:

 

Och en inspirerad av mitt svettande på Friskis:

 

En som bygger på en kommentar till det här inlägget:

 

Och så två allmänna sommarpollar:

7 svar till “mera poll”

  1. En kommentar till varför man tränar: för att BLI snygg, inte för att vara det (för det antyder att man tror att man är snygg när man gör det… eller så har jag helt missuppfattat) Fast det är en fin utgångspunkt att alla är snygga. 🙂

    1. Jag skrev först ”för att bli snygg” men insåg att jag ju då bortsåg från att alla mina bloggläsare redan är snygga. Så jag antar att andemeningen är ”för att fortsätta vara snygg”.

    1. Jag tycker att den är jätteintressant. Håller helt med om att besluten om vad invandrare ska ägna sig åt ofta är helt uppåt väggarna, och att sfi-lärare måste lyssnas på mycket mer när det gäller deltagarnas behov. Allt som står om svårigheterna i svenska språket för inlärare och placeringar av kursdeltagare på kurser de absolut inte kan tillgodogöra sig. Det är definitivt arbetslinjen på dess allra vridnaste humör. Sedan undrar jag verkligen varifrån Vårberg har fått sina resurser, för jag kan vara precis hur respektfull mot mig själv som lärare som helst, och ändå aldrig få tid att ringa socialkontor och ordna praktikplatser, eller för den delen bara ha 20 elever i min grupp… På det sättet är artikeln lite tillspetsad, och Lernia och Competens får ta en liten skopa skit för vilka beslut som tas på arbetsförmedlingar, kommun och socialkontor. Om jag själv skulle skriva en artikel i ämnet, så skulle den handla om vikten av att en invandrare inte bara kan tillräckligt med svenska för att klara ett jobb, utan… eller vänta, den har jag redan skrivit: https://saralovestam.se/2008/12/03/slagtra-for-inkompetenta/ eller varför inte den här gamla krönikan (vars titel någon rubrikmakare ändrade på när de inte fattade akronymkopplingen): http://www.skolvarlden.se/artiklar/l%C3%B6vestam-inkompetentas-slagtr%C3%A4n

  2. Jag tänker att jag vill gå ut. när det regnar. Och jag träna för att bli stark.
    Det hade varit trevligt om du hade anarcopride bland alternativen, de flesta jag känner är ju bara där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: