förehavanden

Om ni undrar var jag är, så sitter jag på en ö i Grekland. Till vänster ser jag en pool. Till höger ser jag två palmer och Coachen.

Det är första gången jag är på semesterresa i glasögon. Det är också första gången jag åker på semester med någon jag är ihop med. Jag går runt i föreställningar om att jag måste vara skitromantisk och ha keps, men det har visat sig att inget av det stämmer. Efter några dagar har jag upptäckt att Coachen är precis lika bra som jag på att ta det lugnt och att hon inte läser böcker i väntan på att jag ska vilja hitta på något, utan för att hon gillar att ligga och läsa böcker. Nu ska vi ligga sju dagar till och läsa böcker (hon), skriva böcker (jag), spela sadistluffarschack (den som vinner får bestämma vad den andra ska epilera) och utnyttja hotellets wi-fi till Rumble. Efter sju dagar av denna aktivitet ska vi åka glasbåt i hopp om att se delfiner. Sedan ska vi läsa några fler böcker, prova saganakin på de resterande tavernorna och sen kommer vi hem.

ps. Ni behöver inte oroa er för inbrottsrisken, Tofflan är kvar och vaktar i Hökis. Hej Tofflan, hoppas du har det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: