några efterlysningar

Efter gårdagens inlägg om ett ord som hittills upprört över 860 kommentatorer på SvD, passar jag på och använder uppgången i denna bloggs besöksstatistik för egna syften:

1. Är det någon som vet något ställe nära farstalinjen där man kan spela pingis? En sporthall, en källare, en skrubb? Har letat i ett år och inte kommit ett dugg närmare en lösning på min pingisbrist. Den är påtaglig och den får min kropp att mer och mer börja likna en deg.

2. Är det någon som har tips på en lugn och vacker grekisk ö där två tjejer kan hålla handen utan att bli utnämnda till attraktion? Förutom Lesbos alltså, som redan är avklarad.

Jag: Alltså Tofflan, hjälp mig, vad kan jag efterlysa som är lite mer underground?
Tofflan: Vad menar du?
Jag: En lösning inför beach 2012 och en semesterdestination i värmen, det är vad som helst men inte subversivt.
Tofflan: Du menar att du inte är tjugo längre?
Jag: Jag brukade leta sojaost som smälter, tröjtryck, dreadsvirknålar, banderolldukar och blå hårfärg. Nu behöver jag mest av allt en bra revisor, men hur låter inte det?
Tofflan: Ja … Men det är svårt att hitta en bra revisor.
Jag: Du är visst också förlorad.

3. Är det någon som vill vara med och tävla om ett förhandsexemplar av min nästa roman?

23 svar till “några efterlysningar”

 1. Pingismöjligheter brukar finnas på skolor, finns det inte där du jobbar? Annars får du bjuda in dig själv som föreläsare till närmaste högstadieskola och kräva en pingismatch som gage. Grekiska öar och revisorer vet jag ingenting om, men jag är helt klart positivt inställd till att vinna din nästa roman.

  1. Tack för tipset! Jag jobbar ju inte på en regelrätt ”skola”, utan på ett utbildningsföretag med vuxenkurser, så det är tyvärr ont om pingisbord. Men vi går vidare på skolspåret och ser om vi hittar något… Gillar din inställning till att vinna min roman, mer info kommer så småningom!

 2. Jag kan tyvärr inte hjälpa dig med fråga 1 och 2 (Kefalonia var vackert och mycket lugnt när jag var där, men jag hade inget brudsällskap att hålla handen med, så kan inte uttala mig där) men vill gärna vara med och tävla!

 3. Skulle mer än gärna tävla om ett förhandsexemplar av Tillbaka till henne! 🙂
  Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med de första två frågorna. Bor inte i närheten och jag har aldrig varit i Grekland.

 4. Fint att se intresset för Tillbaka till henne! Mer info kommer i februari, men jag var så förtjust i idén att jag ville kolla intresset redan nu. Nästa vecka åker boken iväg till tryckeriet!

 5. Vet tyvärr bara ställen med tennis eller badminton, pingis är svårare…
  Men det klart jag vill vara med och tävla om din nästa roman! 🙂

 6. Jag tycker jag borde kunna svara på pingisfrågan, men nä. Frågan om grekiska öar och revisorer är främmande mark för mig. Naturligtvis vill jag gärna tävla om ett ex av boken! 🙂

 7. Jag vill också vara med i tävlingen – detta trots, eller kanske på grund av, att jag aldrig vunnit något alls i hela mitt liv. (Jag är en av alla de som drömde om de där enorma chokladkakorna i barndomen och gör. det. än.) Hoppet är det sista som lämnar!

 8. Jag är mycket intresserad av att vara med i en eventuell tävling om boken! Fast du kanske redan har uppfattat att intresse finns, ”där ute”. 🙂

 9. Jag vill tävla, men jag vill faktiskt ännu hellre betala för boken när det är du som har skrivit den.
  Jag vet var man i väntan på ett permanent pingisrum kan spela, nämligen Boulehallen på söder…
  Kanske mest bara rundpingis med okända människor och det kanske funkar som substitut då och då i alla fall.

 10. Ett tips när det gäller pingismöjligheter är att kolla runt bland kommunernas fritidsgårdar. Tyvärr sparar man in pengar på att begränsa öppettiderna, men har du tur så hittar du både ett bord med tillhörande rack och boll och en tid som passar. Tror att du skulle gilla Naxos  och så var det det här med tävlingen – vill naturligtvis gärna vara med! 

 11. Pingis kan man också spela i Badminton Stadion som ligger vid Eriksdalsbadet på Söder. De har ett pingisbord man kan boka som står i ett enskilt litet rum.

 12. Jag är med och tävlar så klart. Din andra bok berörde och var riktigt bra och den har jag nytta av nu när jag skrver en bok med liknande tema.

 13. Jag har just sträckläst ”Udda” och ”I havet finns så många stora fiskar” och för bara tio minuter sedan utnämt dig till min nya idol. Inte nog med att du är snygg så klockorna stannar, du är klok som en bok också! Så, ja, det kan du fethaja att jag vill! Tävla om ett signerat exemplar av ”Tillbaka till henne” alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: