önska kostar ingenting

Efter en mild påtryckning från kollega J i lärarrummet kommer här en exklusiv önskemöjlighet: önska rubriken. De tre första som hinner önska en rubrik får ett garanterat blogginlägg (under önskad rubrik, alltså). Om det kommer fler önskemål än tre röstar vi bland dem.

11 svar till “önska kostar ingenting”

  1. Oh nej, nu fick jag nåt Gullan Bornemark-aktigt på hjärnan. Önska kostar ingenting ingenting ingenting… Suck.

    Jag har faktiskt ingen önskerubrik, jag är glad med det som blir. Fast det är klart, grammatiska och språkliga nörderier är ju alltid välkomna. Idag läste jag Tegenfalks Vredens tid. Han skrev misstänksamt där det skulle stå misstänkt. Gaaah. Det är bara en grej man kan reta sig på och blogga om. 😉

  2. ”I hjärnan på män som skickar skamlösa förslag till tjejer* på Qruiser: hur tänker de och vad vill de – egentligen”.

    *Tjejer är här ett förenklat begrepp för alla med en sådan läggning att förslag från män INTE är uppskattat.

  3. Tack Mariana! Jag visste att jag hade läst den någon gång men kunde inte hitta den så skrev det här i ren desperation/frustration. Okej, nya förslag: ”Om jag vore man”, ”Stockholm för regnbågsfärgade – en guide”, ”Xxx, paradoxalt nog”, ”Du ändrar sig nog ska du se, gumman”. Ja, jag kan fortsätta en stund till men håller där.

    Kom igen alla andra, skriv nåt för tusan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: