åh kära nån

Här sätter man sig och ska skriva ett sansat litet inlägg om förhandsvisningen av Kyss mig i måndags, och vad händer? Jo, Momma går och stänger. En stund av kortslutning infinner sig, jag inbillar mig hos varenda flata i stan, vilket innebär att både postgången och Roslagsbanan kan gå lite knackigt just idag. Vart ska vi nu gå? Vi kan ju råka träffa någon vi inte känner! Vi kan ju råka bli kära i främlingar eller vad som helst. En ny frågeställning infinner sig medan chocken långsamt ebbar ut: Vad är meningen med fredagen?

16 kommentarer på “åh kära nån

 1. (reaktion betr. beskedet om Momma) ”Va’? Va’? VA’?!”
  (och sedan, lite så där tomt-och-uppgivet) ”Jaha?”

  Först Högkvarteret (fast med betydligt längre (jämförelsevis, då) varsel), och nu Momma.

  Fast om tre år har vi (förhoppningsvis) glömt alltihop, och springer mellan ställen vi inte ens drömt om! (jaa! 🙂 … eller?)

 2. Vilken snygg nu blogg, Sara! Grym bild på dig och jag tokdiggar typsnittet du använder i dina inlägg. Vad är det för något?

  Trist med Momma, jag som inte ens har hunnit besöka stället en enda gång innan det går och stänger. Men då vet jag ju inte vad jag missar heller..

  • Tusen tack! Typsnittet är helvetica, välkommen till den nya hooden! Och vad du missar… jag lär antagligen skriva en runa, så att du och alla andra utan mommaerfarenhet får en liten inblick i detta stycke historia.

 3. Finns det något ställe som vi tjejer fortfarande kan gå till i Stockholm? Eller har allt stängt igen? Google sviker mig.
  Jättesnygg blogg för den delen, härligt med lite nytt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s