>digga digga pop

>Eftersom det är så många som googlar sig till den här bloggen med sökorden ”tände min bengal och så spotta jag på snuten”, troligtvis med intentionen att lära sig texten och träna upp sången till nästa derby, så vill jag bara informera: Det är inte en bra låt. Texten är inte rolig, snuten rimmar inte på kuken, melodin är tagen från refrängen till en dansbandslåt och behöver, för att ha minsta existensberättigande, minst en vers. Om du vill lära dig en sångtext utantill för att briljera rekommenderar jag i stället:

Nygammal vals med Lill Lindfors och Svante Thuresson

Jag diggar dej av Povel Ramel

2 svar till “>digga digga pop”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: