>järn-vägen

>På tåget mot Göteborg är de noga med att berätta att de säljer alkohol. En man säger i högtalarna att de både har vin och öl. En kvinna säger i högtalarna, en liten stund senare: ”Vi vill också påpeka att vi har fullständiga rättigheter. Så om ni känner er sura på något är det bara att komma till vår bistro.” Jag tänker en stund. Nej, hon sa nog ”sugna”. De har nog inte befogenhet att rekommendera vad passagerarna ska döva sina själsliga våndor med.

2 svar till “>järn-vägen”

  1. >Hej Sara, off topic: ville bara säga att jag läste din fina kolumn i Skolvärlden och blev glad över att minnas att jag, när jag jobbade på högstadiet, brukade nämna att Selma L var lesbisk och att jag inte pratade om uteblivna äktenskap pga haltning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: