>liggdans

>Jag är glad över allt visat intresse för detta med liggdans. Liggdans är naturligtvis det som uppstår när man ligger ner och det plötsligt kommer en låt som man måste dansa till. Troligtvis ligger man alldeles för bekvämt, kanske i soffan med en filt över sig eller lite hopsnärjd med någon annan, men det börjar ändå rycka i diverse extremiteter. Roligare än så var det inte, höll jag på att säga, men det är faktiskt alldeles förträffligt förnöjsamt. Om ni inte aktar er gör jag en demonstrationsfilm.

4 svar till “>liggdans”

  1. >jag blev så glad när jag läste de senaste inläggen för några dagar sen, och sen besviken när jag inte kunde kommentera för att blogger laggade. men jag skulle säga nåt då iaf, ville bara säga det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: