>boken är lös

>Hjärtat slog faktiskt ett par dunk hårdare när jag upptäckte att man redan kan köpa min nästa bok. Nå, inte köpa den, men att den redan ligger i nätbutikernas sortiment och väntar! Att lanseringen har påbörjats på Piratförlagets hemsida och att man redan kan gå in och betygsätta den på konsumentsajterna. Trots att man med all sannolikhet inte har läst den, eftersom releasedatumet är satt till den 16:e mars. Sådan framförhållning är att beundra, tänker jag rationellt mitt i nervositeten som kommer över mig när jag förstår det. De släpper ut mitt manus. Ordet är snart fritt.

2 svar till “>boken är lös”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: