>förresten

>Jag hinner som sagt inte blogga såhär i flyttider, vilket (som ni säkert har märkt) har fått mig att blogga mer. Till och med ett litet reklamavbrott hinner jag tydligen med:

Imorgon är det releasefest för den queererotiska novellsamlingen ”Skamlöst” på Högkvarteret i Stockholm. Dels kan man köpa boken till skamligt billigt pris, dels kan man få höra hur jag låter när jag försöker modifiera min av flyttstress ansträngda röst till att låta naturromantiskt liderlig. Innan jag åker hem för att fortsätta stapla lådor och sortera afrikanska prydnadsdjur, är det nämligen jag som inleder läsningen som börjar klockan åtta, med min skogsromantiska bdsm-novell ”Att lära sig om skogen”.

En dag ska jag dessutom berätta om mina våndor när jag i måndags försökte boka lastbil till en lördag i slutet av månaden (tips: boka i tid, folk tenderar att flytta sina bohag just vid månadsskiften), idag i sista minuten ändrade villkoren för mina lån (inga tips där whatsoever), igår fick för mig att jag hade skänkt bort min pappas jacka till Myrorna (tips: dubbelkolla) och upptäckte att jag inte kan ta med mig mitt internetabonnemang dit jag ska (tips: låtsas fyra veckor före flytt att det är då du flyttar, och gör allt det där då i stället). Men tills vidare får ni alltså nöja er med en hel bok samlad queererotik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: