>auktion 4: DIY-linnet

>

Medan budgivningen i gårdagens auktion når nya höjder, fortsätter vi med paraden, idag med ett stilrent sexualitetsclaimande DIY-linne från (strax före) Bruden-eran. Det här linnet är inte fullt lika smalt som handbojelinnet som snart säljs för 30 spänn om ingen bjuder över. Det är ett helt vanligt linne i storlek s, och när jag tryckte det hade jag besök av en australiensisk brat med residens i Kina, som övertalade mig att först stava det fel. (Att det står ”t-shirt” i stället för ”linne” i bruden-inlägget beror på att jag fick ändra sånt där för att inte göra det för enkelt för detektiverna) Det orange-svarta ornamentet är alltså från början ett sätt att rädda ett felstavat linne, och bakom den övre triangeln lurar egentligen ett extra ”o”. Lite kuriosa.

11 svar till “>auktion 4: DIY-linnet”

  1. >Ida (och Sara förstås): Jag budar då 50 kronor för handboje-linnet :)Sara: Du är en schysst brud med cool stil! Tycker det är roligt att du är så kreativ och trevlig. Längtar efter att läsa nästa bok som du skrivit 🙂 UDDA är så himla bra!

  2. >(Påpekar för att ingen ska känna sig undrande: budgivningen som här tagit fart gäller egentligen ett annat linne, som återfinns två blogginlägg bakåt i bloggen, vid namn "handbojelinnet". Ingen har budat på diy-linnet, såvitt jag har märkt.)

  3. >Jag bjuder 50 spänn för lose your shame-linnet, för jag tror jag skulle må bra i det, förutsatt att jag kan klämma in mig i det. Och massa creds för räddningen av stavfelet:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: