>auktion 3: fittarmbandet

>

Linnet med handbojorna ligger fortfarande på utropspriset som hastigt bestämdes till 30 kronor. Jag hoppas förstås på lite action och upprepar: välgörande ändamål!
På tema välgörande (fibblade också lite med ”ändamål” men det blev ganska långsökt och liksom äckligt) kommer härmed auktionens – vad jag har förstått – hetaste objekt. Fittarmbandet är lagom för en liten handled på sådär 15 cm, men det finns som sagt extrapärlor ifall någon med annan storlek skulle känna sig hugad att buda. Inom kort kommer även ett gäng andra armband i olika storlekar, men då rör det sig framför allt om regnbågstema.

20 svar till “>auktion 3: fittarmbandet”

  1. >150 kr och en mintkrispig kladdkaka. (För visst har jag fattat rätt att choklad är en favorit och räknas som hårdvaluta? Annars får jag hitta på något annat).

  2. >Hurra för all budgivning! Svaret på frågorna är: Ja, det är elastiskt, och det är jag som har gjort det. Och herregud, en mintkrispig kladdkaka (med grädde till?)… jag försöker finna ord, men saliven är i vägen.Gogo: även sällskap är förstås uppskattat. I synnerhet om det är gott.

  3. >Oj! Hur kan man värdera sällskap av världens bästa och snyggaste Gogo? Inte minst som det inte alls specificerats i varken tid eller form…Det tål att tänkas på vad jag har att erbjuda som kan övertrumfa detta.

  4. >Louie: När det gäller budgivningen försöker jag förhålla mig strikt och varken låta ospecificerat sällskap eller frestande kladdkakor påverka mig. Pengarna går ju som sagt till välgörande ändamål, och jag tänker mig att Amnesty struntar högaktningsfullt i fasonen på både mitt umgänge och mitt intag av bakverk. Mutorna muntrar dock upp mig, så på ett annat plan gör de helt klart nytta. Nå, jag vill ju inte så split bland bloggläsarna, så jag får kanske försöka hitta ett sätt att på ett eller annat vis göra alla nöjda…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: