>första auktionen: sjöjungfrubyxorna

>Låt se vad som händer nu då… första auktionen är i rullning. Ett par byxor, och eftersom jag tydligen får på mig dem lär de vara i storlek 26. Om du vill lägga bud, gör det i kommentatorsfältet till detta inlägg. Blir det inga bud alls, så följer byxorna med till nästa bygge och fortsätter bo i en låda. Sista chansen att buda är på lördag.


Som en bonus presenterar jag som synes även min något rörelsebegränsade rumpa (bäraren bör vara ganska lillrumpad för att känna sig helt fri i dessa byxor)! Den ingår dock ej i köpet.

Ps. Samtliga föremål kommer att fotogaferas i min efterhand alltmer kaotiska lägenhet i och med att alla mina prylar förbereds för flytt. Så man kan också se det som en live-sändning av tilltagande flyttröra.

5 svar till “>första auktionen: sjöjungfrubyxorna”

  1. >Hm, så brukar det väl inte gå till på auktioner? Att åskådarna ber en att behålla grejerna själv? Nåväl, jag hade kunnat behålla dem om det inte var för att de inte riktigt passar. Det krävs egentligen någon lite längre (hög midja) och lite smalare (jag har lite svårt att röra mig fritt med dem) för att gå omkring och se bra ut i dem. Och när jag ser dem blir jag lite ledsen för att ingen använder dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: