>lista över läget

>Kära hjärtanes, är det redan torsdag? Jag måste sluta göra saker på helgerna, för annars blir det snabbt vecka och så helg igen utan att jag hinner redogöra för helgens begivenheter, och hur kan väl själva livet gå före redogörelsen av detsamma? I kväll har jag deadline på en krönika och sedan händer livet igen. Åh, jag får hemfalla till en lista, och liksom fylla i detaljerna när händelserna blir lite glesare:

 • Min bok Udda kom ut som pocket igår eller nåt
 • Jag älskar mitt jobb och får inlämningsuppgifter som borde förses med guldramar och pris
 • Min alla hjärtans dag var den bästa på många år, bland annat fick jag äntligen se någon traktera familjens mandolin på ett tillfredsställande vis
 • Och jag vann i pingis mot en förtjusande donna som inte ens blev sur (eventuellt lät hon mig vinna)
 • Ny briljant idé: kostympingis
 • Att göra: sy en bunny suit
 • Även blivit förärad den mest romantiska kommentar jag fått på länge: ”Du är som en billig fylla.”
 • Känt viss samhörighet med vaktmästaren på jobbet och därav frågat när han fyller år. Det visade sig vara på min födelsedag.
 • Kommentatorn vid kombinationsslalomen på SVT har sagt ”vådlig vurpa” två gånger hittills
 • Bör skriva krönika, ej listor.
 • Återkommer.

9 svar till “>lista över läget”

 1. >Åh jag älskar att kommentatorn säger vådlig vurpa!Annars tänker jag att du, när du skrivit krönika, kan belöna dig med att skriva blogg, och sen tvärtom! På så sätt blir det en alltid vinnande cirkel. Skriva gillar du ju. Sen får du inte mycket tid över, men vi säger att du kan falla in i detta mönstret lite då och då när andan faller in. Så slipper du dåligt samvete för att du inte skriver varken krönika eller blogg.

 2. >Hej!Jag kommer ut som din bloggläsare nu.. :)Jag köpte din bok häromdagen, hittade ett recensionsexemplar på Myrorna. Vet inte om det är kutym att skänka lästa recensionsex dit, men jag är glad att jag snubblade över den i alla fall eftersom boken är JÄTTEBRA!! Har hittills läst ca halva.Tack för en utomordentligt intressant och bra blogg. Jag är ditt fan.JOanna

 3. >Jag såg din bok på biblioteket idag! (Uppsala stadsbibliotek om nån undrar.)Den var framställd på den där nyhetshyllan precis innanför entrén, med omslaget framåt och allting. Jag har ju redan läst den på internet så jag bestämde storsint att nån annan låntagare skulle få chansen.

 4. >Åh, då ska jag genas leta fram den hos närmsta nätbokhandel och lägga en beställning (jag är tråkig och föredrar pocket, formatet är precis lagom). Jag har varit nyfiken sen manustävlingen och inte tjuvläst nånstans, så jag ser fram emot den med stor spänning!

 5. >hej! ska du inte ta och skaffa en fanpage på facebook? eftersom jag inte känner dig kan jag ju inte lägga till dig som vän (jobbigt läge)! /beundrare

 6. >nikeli: tack för tipset, jag ska fundera över det medan jag gör lite andra grejer ;)Joanna: Tusen tack! Vad kul att du gillar den, och välkommen till bloggen!KG: Det var ädelt av dig! Boken är dock lite annorlunda efter redigeringen, så när alla som behöver låna den har lånat färdigt kan du ju överväga att sno åt dig den en stund ändå om du är nyfiken.Check: Tyvärr tycker jag själv att originalboken har ett snyggare omslag… men å andra sidan finns det lite extramaterial i pocketen, det ska väl väga upp för oskärpan i spermierna på framsidan!Anonym: Lydig och följsam som jag är har jag härmed ägnat min lördagskväll åt att instifta just en sådan facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Sara-Lovestam/343330141022. Jag har redan två fans, hurra!

 7. >Hm, ja det är ju lite tråkigt.. Men jag får väl trösta mig med extramaterialet då :)Men det är iaf spermier på omslaget, alltid något 🙂 Tycker f.ö. det ser riktigt snyggt ut!Ska bli intressant att se hur pocketen ser ut när den dyker upp.

 8. >Den är faktiskt helt briljant. Jag var så jäkla sur när tågresan var slut så jag var tvungen att gå av och koncentrera mig på annat. Som att gå. Enda nackdelen – den tog slut så fort 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: