>ödet och annandagen

>Uppenbarligen är det något med annandag jul som inspirerar folk att arrangera flatfester. Om jag visste vad det var, så skulle jag jobba på att det skulle förekomma lite oftare. I kväll kan den festsugna stockholmslesbianen välja mellan Lezzie weekend på Momma, Club Caliente på H62 och Redlight Girls Club på Kolingsborg, och om jag fick välja skulle jag dra ut dem över ett par-tre dagar och gästa dem alla med min på tok för oskakade rumpa. Men eftersom allt händer samtidigt, och eftersom min rumpa ber mig om att få inleda kvällen lugnt och sävligt gnuggandes en barstol, planerar jag att först och främst pallra mig iväg till Momma. Där tänker jag mig att ödet kommer att dra mig i ärmen och visa vart jag ska bege mig därnäst. (Eventuellt sängen, annars troligtvis Redlight Girls Club, men det är bara gissningar)

Om ni inte tror att ödet kan dra er i ärmen, så kan det bero på att ni inte såg att det var ödet, utan trodde att det var en tiggande uteliggare eller en av de där ficktjuvarna man ska akta sig för i mellandagsrean. Själv har jag missat det både en och två gånger, ödet är inte helt tydligt på det sättet och jag tror att det skulle må bra av en tydligare metodformulering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: