>dagens exponering

>Om det är någon som känner att det inte räcker med att läsa blogg från och till, kommer härmed dagens dos av mig själv i form av radio. Det borde räcka med att klicka här. Annars får man gå in på den här sidan och klicka vidare till del 3. Egentligen börjar det några minuter tidigare, men det lilla inslaget kan ni säkert leta reda på om ni har tillräckliga stalkerkunskaper eller bara grundläggande internetinsikt.

Som om det inte vore exponering nog, kommer jag i kväll att frottera mig på Momma och Roxys gemensamma tillställning Momma & Roxy goes Nightclub. Det är sagt att ”alla” ska vara där, och jag tror att jag tillhör dem så jag kunde inte säga nej.

Mer exponering behöver man strängt taget inte på en och samma dag.

13 svar till “>dagens exponering”

 1. >Apropå "alla kommer vara där": En vanlig fredag eller lördag som jag vill gå ut, så letar jag efter ett lämpligt ställe att ragga tjejer. Jag kollar på QX gaymap och på Sylvia, och det finns ett tiotal olika ställen. Men det är mitt samlade intryck av Stockholm att tjejerna egentligen bara finns på ett uteställe, typ Bitch när det begav sig, och sedan var det på Bysis. Var är det nu? Hur får man reda på var det är? Om det står att ett ställe är "gayvänligt" så betyder inte det att det finns några tjejer där. Inte ens om det är ett gayställe är det säkert att det finns tjejer.Så, min fråga är, vart ska man gå en fredag eller lördag, om man vill träffa en mängd tjejer att dansa med och ragga på? Och hur vet man det?

 2. >Ok, en ganska onödig och kanske också ointressant fråga. Men säger du inte i radion att du fyller år 23 januari? Och just nu är det juli i brudens blogg och du firar din födelsedag. Du förstår min förvirring! Jag antar att jag helt enkelt hörde helt fel, så om du bara kan pipa fram en bekräftelse på det skulle mina känsliga det-är-något-som-inte-stämmer-här-antenner kunna rikta sin uppmärksamhet där jag kan utnyttja dem till max./Sus

 3. >N och Tuss: tack!Helena: En vanlig fredag är de flesta på Roxy, Momma eller Högkvarteret, alla samlade på nästan exakt samma ställe.Sus: Oj vilken intressant felhörning, eller vad det kan ha varit… När säger jag något om den 23 januari?? Brudens blogg har rätt, jag fyller år i juli.

 4. >Lyssnade på radioinslaget från p3 nyss. Jag blev road av att exakt det grammatikexemplet du tog upp från din barndom även var något som jag kom fram till när jag var åtta år och som jag försökte lära mina osynliga elever hemma i sovrummet (Dessa påhittade elever hade oftast invandrarbakrund för att göra undervisningen mer intressant). Mitt intresse svalnade tyvärr med åren, men vad kul att höra att någon mer ägnade sig åt sånt som barn 🙂

 5. >Oj, snacka om warholsk kvart!! Nån gång i framtiden kan jag kanske skryta med att jag läste dig innan du blev SÅ känd. 😉 Och din bok ligger bredvid mig här, på utlånehyllan, och det känns fint att jag köpte den där jag köpte den och har den dedikerad och allt. 🙂

 6. >En liten (blogg)undran! I bland refererar du till vad för ord/meningar folk har googlat på för att hitta din blogg, och min undran är nu, hur gör du? Är ny på just blogspot och inte riktigt haj på funktionerna. Hjälp mig gärna.

 7. >Tack för hälsningen, den värmde på mer än ett sätt (se facebook). Skall lyssna på resten i morgon bitti! Att jag missade detta initialt beror på att jag nått den ålder då man lyssnar på "Ring så spelar vi" om lögardagarna, inte P3När jag hittade klippet undrade jag nervöst huruvida mitt namn skulle nämnas i samband med "tafsare" eller "veckans loser". Insåg att jag klarade mig, dock…Kan ju passa på att nämna en personlig fetish: verktyg. Köpte en motorsåg idag, bara för att Janes granne kanske behöver fälla ett träd. Jag bor som bekant i lägenhet…Glad att se & höra dig är jag!/Nusse

 8. >Åh, tack. Vilken lättnad! Verkligen mycket märkligt. Jag minns det så väl (fortfarande!) eftersom det var samma födelsedatum som min barndomsbästis (detta uttryck alltså, men folk fattar ju vad man menar så…). Ja ja, nu kan jag sova lugnt med vetskapen om att det bara är min hörsel som hör vad den vill. Antennerna fungerar som de ska. Pjuh!

 9. >Jag lyssnade på programmet när jag var ute och gick. Du gav ett mycket sympatiskt intryck och därför ville jag kolla in här. Faktiskt var jag lite sugen på att ringa in till grammatiktävlingen men eftersom jag visste att man skulle ropa sitt namn tänkte jag att det skulle bli krångligt när vi heter likadant (jag skulle inte vågat heller). Jag har ett ganska nyligen återuppväckt grammatikintresse. Min man har arabiska som modersmål och har som dyslektiker fått kämpa väldigt mycket med att få till svenskan sedan han flyttade hit för åtta år sedan. Grammatik är han däremot en stjärna på och hans intresse har smittat av sig.Intressant att du tycker det är kul att lära ut ordföljd. Har du några enkla knep jag kan vidarebefordra till honom?Jag kommer kolla in din blogg igen 😀

 10. >Och förresten, jag måste faktiskt nämna din röst också. Varje gång (vilket i det här fallet är väldigt sällan och kanske totalt tre gånger) jag hör din röst, slås jag av hur mjuk och melodisk (ok flummigt men det är så) den låter. Som ett lugn som sprider sig ända längst in i magen, som när man hör någon sjunga i idol och man vet och känner att man inte ens behöver oroa sig för att den ska sjunga falskt (med andra ord, du pratar helt on pitch, eller va? Nu snurrade jag in mig)Och lite roligt är det också att jag inbillar mig att det ser bättre ut att använda mig av olika id i mina kommentarer (när jag egentligen är helt övertygad om att du faktiskt helt utan problem kan se vilken kod och sifferkombination som just min dator slänger ur sig)Men nu är jag nog trött för jag märker att jag slänger ur mig mina hjärnvägar (fniss) här, och herregud som att du inte har nog av dina egna!Godnatt, oao

 11. >Måste hålla med "den", du har en väldigt behaglig röst att lyssna på. Och ett väldigt charmigt skratt som smittar av sig.Sen undrar jag det här med hur många böcker du har släppt, räknar du inte in din blogg-bok när du var "bruden" som en släppt bok?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: