>release me, again

>Jag tror inte att jag tog i tillräckligt förra gången jag hyllade mitt förlag. Snittarna och välkomstdrinkarna jag nyligen utlovade till min releasefest har nu uppgraderats till regelrätta smörgåsar och riktiga glas vin (inte i oändliga antal förstås, men i alla fall tills smörgås- och drinkbiljetterna tar slut). Man kommer dessutom att kunna köpa Udda till kompispriset Orvar, dvs 100 kronor jämnt! Det är till och med billigare än på bokmässan, och lika billigt som nätpriset fast utan frakt. Plus att här ingår undertecknads undertecknande förstås. Det blir förutom detta lite högläsning, DJ, Tofflans tal (hon påstår att hon var ironisk när hon lovade att hålla tal, men med den retoriken kan man ju komma undan vilka löften som helst) och eventuellt ett par andra ord sagda av folk som vill säga dem i en mikrofon.

Min egen nagelbitaraspekt av det hela går ut på att jag ska hålla i en skrivarverkstad i Göteborg tidigare på lördag eftermiddag. Klockan 15 lämnar jag Göteborg luftvägen och hoppas att allt fungerar så att jag kan vara i Stockholm i tid för att utan anda i halsen befinna mig på Momma när allt drar igång klockan 18. Fräsch och vitaliserad av göteborsk skrivarverksamhet, föreställer jag mig eftersom positivt tänkande är det som har funkat bäst hittills.

Jag hoppas att ni alla förstår att denna releasefest är the place to be – och the place to bring sina boksugna vänner och de lektyrsuktande garderobsflatorna. En illustrerad och eventuellt animerad rapport kommer förstås för er som inte kan komma! Ni kan dessutom själva få önska vad jag ska inkludera i mitt tal.

(Fortfarande gäller att du gärna får droppa en kommentar här nedan om du har tänkt komma)

15 svar till “>release me, again”

  1. >Skulle verkligen vilja komma! Men bor i en helt annan stad. Malmö tänkte jag skriva men kom sen på att jag sedan över två år bor i Helsingborg, staden där man inte kan fika om söndagarna. Jag ska sluta babbla nu eftersom du inte ens vet vem jag är…

  2. >Åh, jag önskar så innerligt att jag kunde komma men är tvångskommenderad på släktkalas. Lite praktiskt förstås för jag skulle inte våga gå själv… Min lärare säger att fogebokstäver är ointressanta och icke existerande i svenskan. Jag förstod inte om hon menar i nyare ord, men vad spelar det för roll vilka ord som saol tagit in det senaste decenniet? Sen hade och skrivit LÅNORD på sin overhead (JA, jag går på universitetet och JA, hen använder verkligen overhead)

  3. >Irriterande nog kan jag bara droppa en kommentar om att jag bor för långt bort…men Dara du kan väl lägga ut ditt beryktade tal här på bloggen sedan till oss lantisar ; )

  4. >läste ut den idagsamtidigt som jag tentade (jo det var hemtenta), den är otroooligt mycket roligare än offentlighets och sekretesslagstiftningen ;-)annan

  5. >Börjar jobba senare än jag tidigare trodde på söndag (09, ist.f. 06/07-rycket), så det finns tid att sladda förbi även för mig (i alla fall nå'n fördel med den söndagstjänsten).Köpa boken? Jag? Ja! 🙂

  6. >Tänkte komma med en kompis, han som fick pärlpitten förövrigt, om du nån skulle varit inne "hos mig" efter att ha fått muffen. Känner du möjligtvis nån som kallas Kakan?

  7. >Nu har jag ägnat en och en halv arbetsdag (med ganska många pauser iofs) åt att läsa din blogg, det vill säga varje inlägg ända från början. Väl spenderad tid tycker jag, kanske inte något min arbetsgivare håller med om. Så nu kan du känna dig stolt eller glad (eller kanske lite orolig för vad kommunalanställda egentligen gör på jobbet). Nu måste jag köpa din bok också så småningom. Den blir nog tyvärr svårare att läsa på jobbet om jag ska låtsas arbeta samtidigt. Kram på dig! /Praktikanten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: