>dag 2: känslan

>

Det har hittills mest varit ett flängande och ett maratonskrivande för mig, detta pride 2009. Det blir lätt så om man har tagit på sig att skriva tre artiklar per dag under vad som egentligen ska vara den festligaste veckan på året. Men igår, framför danstävlingen ”open floor” kom jag plötsligt på vad det handlade om. Det behövdes några skuttande tomtar, några halsbrytande volter och några sjukt bra breakdansare för att rycka loss mig ur rapporteringen och kasta mig rakt in i stämningen. När God-des & She sedan spelade på kulturhustaket lossnade det sista av höfterna. Nu kan vi börja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: