>"that’s a beautiful spackelspade … are you surprised I know what it is?"

>Idag har jag för övrigt mestadels stått väldigt flatigt på en stege och målat väggar så svetten glänste och jag hade gjort mig i vilken kalender som helst. Var det någon som sa Corky? Jag gick även för att köpa spackel, vilket fick till resultat att jag fortfarande har ”vacker utan spackel” ringande i öronen. Tänk er Bound till ett soundtrack av Martin Svensson ungefär, så har min dag varit fast utan sexet, maffian och pengarna.

4 svar till “>"that’s a beautiful spackelspade … are you surprised I know what it is?"”

  1. >Ja det skulla man gärna tittat på, spacklet menade jag förstås! Du blir ju garanterat rik på din bok, jag läste den när den var på kapitel1 och gillade den verkligen, självklart ska jag öka din inkomst genom att köpa den när den kommer ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: