>runstenar och andra penisförlängare

>De senaste ett och ett halvt åren har jag fått en unik och välbehövlig inblick i det manliga psyket och vitsen med ett manligt könsorgan. Utan att gå för djupt in på det hela (jag vet att både mina föräldrar och min konfirmationspräst läser den här bloggen) kan jag säga att det manliga könsorganet inte har spelat någon framträdande, och särskilt inte någon positiv, roll i mitt liv, men att jag visste att jag förr eller senare skulle behöva förhålla mig till det. Nu känner jag att jag har nått en viss förståelse, för om det finns någon som är mer fokuserad på snoppar än cisfödda bögar, heteromän och heterobrudar tillsammans så är det en transman med en längtan.
Jag förstår så mycket nu. Jag förstår varför Freud trodde att flickor drabbades av penisavund, varför män köper långa, dyra bilar och eventuellt varför folk reste runstenar för tusen år sedan. Jag förstår liksom, samtidigt som jag inte alls förstår. För jag har aldrig haft någon relation till denna kroppsdel, jag har tänkt på den mindre rentav än andra extremiteter och organ såsom lilltår och njurar. Inblick i diverse transkillars vardag har fått mig att förstå, att den i själva verket är närvarande i glass- och korvätande, i skämt och kommentarer om extremt stora eller små saker (eller mjuka eller hårda, eller långa, eller korta) och i samtliga meningar som börjar med orden ”du vet väl vad man säger om killar som”. Jag har äntligen förstått att ALLT handlar om snoppen. Jag som trodde att nästan inget gjorde det.

5 svar till “>runstenar och andra penisförlängare”

  1. >Själv börjar jag förstå att det finns saker som INTE handlar om snoppar. ALLT som är avlångt är fallossymboler i mina ögon – från gurkor till kyrktorn. Jag känner verkligen igen det du berättar om Trollet. Det finns inga som är så snoppfixerad som transkillar, även om det såklart finns undantag.

  2. >Här tar man sitt kön för givet å gillar det. Har en vän som inget vill hellre än att bli av med sin manslem å till hösten blir stolt ägare av en "designerpussy". Tackar ödet att jag föddes med ett fysiskt kön jag trivs med. Å skönt att man kan byta om man inte är som jag.

  3. >P: Can you please give me the phone number of your friend… Tell her i'll take the penis! And I have two bubbles with nipples if she wants to trade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: