>jag minns mina glödheta knogar

>Jag har fått reda på att bruden jag var betuttad i i högstadiet, nu är helt gift. Med en snubbe. Det känns lite sorgligt, för någonstans har jag tänkt mig att hon liksom också kände något då och att jag åtminstone skulle se henne i en sån där stuga med en katt och en fru som sörplar te med henne till frukost och tänka att ja, hon var faktiskt också sån. Det kan hon naturligtvis ha varit ändå, inget har tidigare hindrat folk från att förälska sig i sina tjejkompisar för att senare gifta sig med män. Man kan nog rentav påstå att det förfaringssättet har varit en slags dold konvention. Men ändå. Det hade varit något, att möta hennes blick i paraden på väg till Tanto och komma lite närmare, så att man kunde gå nära varandra, svänga lite med armarna och snudda varandras händer med knogarna sådär oavsiktligt. Eller så hade det inte varit något alls. I alla fall inte sådär som det var något, när man gick med knoppande pubertet och sneglade på hennes fjuniga kind på väg till biblioteket. Och kände knogarna bränna glödheta.

3 svar till “>jag minns mina glödheta knogar”

  1. >När jag gick i åttan var jag dödligt förälskad i min bästis. Vi brukade hångla upp varandra mot skåpluckorna i korridoren på skolan. Tills en dag då hon sa till mig att jag var läskig och att hon verkligen inte var gay.För ungefär ett år sedan skaffade hon sin första tjej. Jag vet inte om det känns bra eller dåligt. Vi hade ju kunnat ha något, men hon fegade ur. Kanske var det mig det var fel på? Äsch. Ibland önskar jag att hon var straight.

  2. >Hey, I loooove your blog (yes, I speak swedish too but english is easier) and I´d like to ask you for a favor.If you don´t mind, could you make a "veckans poll" asking something like: If someone had a crush on you but for a very good reason couln´t confess, would you rather; 1. get the confession anonymously and with no further contact2. get the confession anonymously but with an email addressor3. I dont want to know at allor well..I´m sure you can put it into words better than me, but you get the point…if you don´t mind :)Thanks again for this awesome blog!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: