>ang. frånvaro

>Jag vill bara meddela att anledningen till att jag inte skriver så mycket blogg för tillfället är att jag i mitt anletes svett sitter och piskas av deadline för min magisteruppsats. Jag har då och då fått frågan i bloggen, vad det är jag skriver om. Tyvärr kan jag inte avslöja det, då det rör statshemligheter och gömda dokument kring tvetydigheter i eurovisionomröstningen. Nej, äsch, fel, men det rör i alla fall sidor på Internet som helst inte bör få reda på att jag skriver om dem.

Jag vet inte hur länge jag inte har haft någon helg. Lördagsundervisning och mastodontpass framför uppsatsen, som det i söndags när jag skrev i åtta timmar utan ens en kisspaus, tycks utgöra lejonparten av mina helger nu för tiden. I lördags lyckades jag i alla fall slita mig från mina plikter (efter att ha jobbat nio timmar) för att ta mig till en välförtjänt schlagerfrossa hos Exet C. Åh, alla ni som känner C, visst är det något visst med hängivenheten, den som yttrar sig i färgglada tipsrundor med frågor som ”hur många gånger har Grekland representerats av samma artist” och ”Vad hade Carola på fötterna 1983” (nå de var inte de exakta frågorna för dem minns jag inte, men andemeningen är densamma) och gemensam ballonguppblåsning inför den stora finalen. Det kan ha varit så att jag var lycklig över att inte sitta med en enda plikt och att lite petande i naveln hade haft samma effekt, men nog är det speciellt när sex brudar och andra människor av mer och mindre grad av brudskap vrålar ”dum tek tek” så fort Turkiet får poäng, eller alla grekiska ord de kommer på när Grekland får det (TZATZIKI OPA SOUVLAKI). Fina tider.

Apropå fina tider har jag just startat qruiserklubben Lesbocamp, så jag hoppas att ni drar dit alla hugade lesbocampare ni kan hitta!

4 svar till “>ang. frånvaro”

  1. >Hur lockande än lesbocamp verkar så…nja…men däremot måste jag bara säga att jag har garvat så mycket åt din bok på sistone (Brudens hemliga). Tack! Jag har till och med lobbat för den på min blogg ; )

  2. >hängivenhet är det nya svart! det var fint att du kom, och vad gäller tipsrundor finns det ingen hejd på hur många sådana jag kan producera, vi kan ha esc-final varje dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: