>sommarplanerna: raggarbåt och lesbocamp

>Jag och Tofflan har precis märkt att solen har kommit fram och att vi bör planera sommaren. Det är första gången vi båda är singlar på närmare fyra år och vi kan inte bara häcka på balkongen längre och vänta på att någon klättrar upp för lönnen och tar oss med storm.

Mitt första förslag var att vi hyr en raggarbåt och kör söderut, lägger till vid varje hamn där det kan finnas flator och ser vad orten har att erbjuda. Tofflan tände på alla cylindrarna, så nu efterlyser vi en båtförare eftersom ingen av oss är vana vid livet till havs och tror att styrbord är hållet man styr åt och babord är en av elefanterna i Celesteville. Du bör kunna köra båt, helst ha en båt, samt utgöra någon form av lesbiskt ögongodis.

Om vi inte hittar en båtförare med medföljande båt, kommer vi att göra vårt yttersta för att uppamma intresse för Lesbocamp 2009 – en slags festival utan festival som vi inbillar oss att varenda flata i sju socknar skulle dö för att få komma till. Om vi fixar en eldstad och bestämmer campingplats, kommer ni då?

8 svar till “>sommarplanerna: raggarbåt och lesbocamp”

  1. >Lätt! 😀 Om det är efter Pride kommer jag! Ni har hittat ett stort hål på marknaden! Bögsen har ju haft gaycamps i åratal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: