>apropå nakna pojkar och talang

>Innan nu någon börjar hojta om att ”om det var nakna tjejer på scenen i Talang 2009 så skulle det minsann bli ett ramaskri”, vill jag bara påminna om den fantastiska Ursula Martinez på Gaygalan 2008. Nejvisstnej, av någon anledning visade de inte det i TV-sändningen…

Nåväl: här är länken.

Vi fortsätter på temat dagens Talang 2009 (titta, hon lajvbloggar!) och när Bert säger åt den lilla 13-åriga bruden att hon aldrig kan bli en tuff rockbrud. Ha! säger jag bara. Vänta tre år och se vem du möter på gatan i kängor och piercingar. Är det inte hon, så nog tusan är det någon annan hittills ljuv 13-åring med blonda lockar. Vem känner inte en punkrockare som kamouflerade sig som normisbarn hela vägen till gymnasiet? Åh Bert, vad vet du om vad 13-åriga flickor har inom sig…

2 svar till “>apropå nakna pojkar och talang”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: