>Sara testar, del 1

>För den som undrar vad som händer med en Ipod Nano om man tvättar den i 60 grader, kan jag meddela att den fortfarande fungerar, förutom att lampan inte lyser och att skärmen i allmänhet ser lite väl smutsig ut för att just ha blivit så grundligt tvättad.

ps. Imorgon flyttar mina domäner (saralovestam.se och kipara.se) och jag vet inte om det kommer att ställa till problem. Om inte saralovestam.se funkar, så kan man eventuellt komma till bloggen på adress http://sara.kipara.se om det kniper. Funkar inte det heller så vet ni i alla fall att det sitter någon nisse någonstans och jobbar på det.

3 svar till “>Sara testar, del 1”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: