>ett synnerligen gott år

>Ett synnerligen gott nytt år tillönskar jag er, mina välartade bloggläsare. Själv inleder jag det med fem kravlösa dagar och återkommer till alla mina mer (magisteruppsats) och mindre (blogg) betungande plikter den 6:e januari. Jag rekommenderar er alla att göra detsamma, och mer specifikt att bygga ett pepparkakshus som avkoppling. Om ni är lagda åt det hållet.

5 svar till “>ett synnerligen gott år”

  1. >Har du sett den här artikeln? http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4136865.abLägg särskilt märke till raderna ”Oxytocin utlöses framför allt vid amning och förlossning. Hormonet anses vara kopplat till känslor av tillit och samhörighet. Oxytocin frisätts vid mjuk beröring av huden och vid kärleksfull kroppskontakt mellan kvinnor och män.”(Min kursivering)Förövrigt önskar jag dig, kärestan och eleverna ett rikt och givande 2009!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: