>mössans julafton

>Jag visste inte om det just när söndagen började, men söndag var alltså hattmakardag. När man väl börjar är det svårt att sluta, och följande mössparad ska väl kunna övertyga även den mest förhärdade skeptiker om att nej, jag har inte slutat vara kreativ bara för att jag har börjat träna på SATS.Jag har ingen aning om vad jag egentligen ska med de flesta mössorna till. Mössa 3 använde jag igår och kände mig som en tomtehybrid precis som meningen var. Mössa 5 var resultatet av min tanke att skapa mig en mössa som passar till alla mina kläder (stjärnan ska justeras lite, så ni behöver inte vara oroliga över bristen på symmetri). Mössa 1,2 och 4 kommer troligen att ligga på min hatthylla tills den svämmar över (eller tills någon vill ha dem). Men de har i alla fall givit mig några små sömnadsinsikter och det där inre välbefinnandet man alltid råkar ut för när man knåpar. Jag rekommenderar er alla att sätta er och göra ett par mössor, själv har jag alltså fyllt min kvot för veckan.

9 svar till “>mössans julafton”

  1. >mina syslöjdselever skulle nog inte banga på att utmana dig på ett mössmakarrace. en tjej i fyran gjorde tre mössor på en lektion idag, sen var det tio minuter kvar och hon ville göra en till men då var jag tvungen att agera glädjedödare och säga städdags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: