>den tid som flytt

>Förutom att verkligen sakna Knasen-kolorna, med den tunna skorpan runt chokladen, den något mjöliga ytan på kolan och spänningen i att inte veta om man har valt en hård eller en mjuk, känner jag mig fortfarande lite harmsen över att Svenska Lantchips slutade med jordnötsolja i chipsen år 2000. Jag tog det ganska personligt den gången, men efter ett par veckor utvecklade jag ett beroende av de nya chipsen istället och det är egentligen bara harmen som sitter kvar. Däremot saknar jag fortfarande Shio. Läsken som faktiskt hade mindre socker utan att vara fullproppad med aspartam eller sukralos men som ändå inte smakade bubbelvatten. Och Ostkompaniets hushållsost, vad hände med den? Det är helt uppenbart någon som är ute efter att knäcka mig medelst producentmakt (konsumentmakten försvann som bekant med folkhemmet) och det är bara att hoppas att de inte får nys om Heinz ketchup.

14 svar till “>den tid som flytt”

  1. >Shio.. Denna dryck var nästan lite för bra. Kanske därför den försvann.. 😦 Jag förstår verkligen inte för alla verkar ju ha älskat den lika mycket som jag gör. Skamligt att den är försvunnen. Förresten vill jag gärna läsa alla dina gamla krönikor eftersom jag inte läst en enda.

  2. >Hur tror du det kändes när vaniljpralinerna försvann då? Jag åkte över halva stan för att desperat rycka åt mig de sista kartongerna (ja, de fanns i kartong). Varken livet eller konsten har varit detsamma sedan dess. Även om Toblerone också är gott.

  3. >Jaha, var det meningen att Knasenkolorna skulle vara antingen hårda eller mjuka…? Jag trodde alltid att det var nåt fel på de hårda och blev irriterad eftersom jag föredrog de mjuka.

  4. >Nämn inte ens shio! jag får sånna nostalgishocker att jag svimmar!!!!!! den såldes ju som mineral vatten men smakade bara helt himelsk bubblig saft… *Suck*

  5. >Hmmm.. Jag undrar hur jag ska göra med ”din muff”… Jag har den i fickan och väntar på besked om vart den ska tas och när, sen jag skrev sist. Vill inte den ska gå sönder under tiden. Hojta!

  6. >Nejnej, Heinz är precis som vilken annan ketchup som helst förutom att den a) kommer i flaskor som är omöjliga att hälla ur och b) är lite dyrare. Och att den c)marknadsförs som lite mer genuin än alla andra ketchupar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: