>veckans poll och mitt liv som musikant: del 5

>35 procent och alltså den största procentandelen av er har bevisat att jag inte har fel (ni vet, sådär som majoriteter alltid har… eh… rätt…) som går runt med övertygelsen att det går att vara vän med sina ex. Ämnet har varit under diskussion i över ett år här hemma hos mig, men nu kan jag alltså sätta punkt för saken med ett fläskigt ”färska undersökningar visar…”

Här tänkte jag orera lite om min egen syn på vad man ska med ex till, men jag känner mig lite tärd efter helgens övningar (läs om dem snart i en blogg nära dig) och passar istället på och presenterar Mitt liv som musikant, del 5: Wish you luck, som också handlar om ex. Helt splittrad är jag alltså inte, även om de flesta av mina knockade hjärnceller just idag lallar omkring utan mål och mest riktar in sig på att få mig att äta så mycket ost som möjligt.

Veckans nya poll ska jag inte heller slösa så mycket svada på, åtminstone inte förrän resultatet är färdigt om en vecka. Men jag är mäkta nyfiken på resultatet och skiljer mig därmed alltså inte från de veckotidningsläsare jag gärna raljerar över – sex och hemligheter funkar för alla. Som en liten manual till veckans poll: Tänk på din hemligaste sexfantasi. Skjut sedan undan den och titta på fantasin bakom den, den där som är ännu hemligare. Det är den vi pratar om.

Förtydligande efter kommentar: Alternativet ”jag pratar inte om sex” är lite luddigt med tanke på min avsikt. Också inställningen ”jag pratar inte om mitt sexliv” ska kvala in under den kategorin, även om man annars pratar vitt och brett om sex i största allmänhet. Min tanke var att pratar man inte med sin partner om sexet som man har, så berättar man troligtvis inte om sina fantasier heller, oavsett grad av normalitet. Jag ber om ursäkt.

4 svar till “>veckans poll och mitt liv som musikant: del 5”

  1. >Jag pratar om sex, bara inte om mitt sexliv, utan om sex i ett mer allmänt eller teoretiskt perspektiv utan att ha för vana att exemplifiera med mig själv. Jag talar mindre om vad jag tänker på eller mina fantasier, vad de än rör. Så, nej, men inte på grund av något av nejalternativen, utan för att fantasier av vad slag de än månde vara är någonting jag i regel håller för mig själv.//JJ

  2. >wait a moment – var är alternativet ”nej, den hemligaste fantasin bakom min hemligaste fantasi yppas inte för någon”? jag pratar gärna och mycket om sex, men det finns några yttepyttefå saker som inte får sägas högt. till någon.

  3. >Ism: Då hamnar den nog under sista alternativet. Det är den där under den hemligaste som jag vill ha tag i, nämligen. Alltså ha tag i som föremål för min undersökning, inget annat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: