>är ni orrenitolog och vill studera mig

>Man kan också vara transexuell, har jag hört, men varken zoofili eller tidelag hör riktigt till de teman jag brukar surra kring. Underligt nog brukar påpekanden om transexualitet påfallande ofta hamna i artiklar om folk som genomgår könskorrigering och man kan ju undra varför. Kanske är tranor överrepresenterade i transsammanhang, även om man instinktivt tänker att det vore mer likt flamingos. För att de är rosa. Åh jag är så full av fördomar.

2 svar till “>är ni orrenitolog och vill studera mig”

  1. >Åh, jag läste inlägget tre gånger innan jag såg att det stod ”transexualitet”… Behöver jag nämna att jag inte begrep ett smack de två första?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: