>veckans poll

>Jag har funderat på om inte marknadsundersökningar skulle kunna vara min grej. Därför har jag instiftat Veckans Poll, som ni kan se här till höger. Som ni kan se har jag inte fulländat mitt tillvägagångssätt än och å, ä och ö har förvandlats till små rutor som man lätt kan sammanblanda och läsa något helt annat än ”såg du mig på pride”. Det gav ju det hela en liten twist.

7 svar till “>veckans poll”

  1. >Jag såg dig sitta i regnbågssoffan nära entrén i söndags kväll och hade tänkt gå fram och hälsa i egenskap av medbloggare – men vi var vid det laget på väg därifrån, bra möra och med fyra barn som äskade det ena och det andra. Dessutom var du inbegripen i ett samtal, så jag Nådde Inte Ända Fram. Synd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: