>pride: att skiljas är att dö en smula

>Det ni inte kommer att få läsa i QX idag är att jag på min enda 30-minutersrast i Pridehouse knallade iväg till OnOff för att pilla på en Asus Eee 900. Asus Eee 900 är en så kallad ”netbook”, alltså en skitliten laptop till ett skitlitet pris, och jag har drömt om den i månader, för ni kanske tror att jag är en partyflata eller kulturlesbian men jag är egentligen en tekniknörd. Jaså ni tror mig inte. Vänta lite då. Jag gick alltså till OnOff för att jag visste att de hade fått in Eee 900, men bara för att smeka tangenterna och fälla upp och vika ihop den lite, för jag har stålsatt mig att vänta tills 901 kommer med atom-processor och 6-cellsbatteri. På visningsexemplaret i OnOffbutiken skrev jag ned min komma ut-historia i ett worddokument och uppmanade vem som helst att inte tvinga sin kropp till saker den inte vill, smekte med fingret över 8,9-tumsskärmen och gav ifrån mig en plågad suck innan jag lämnade den kedjad vid visningsbänken. Jag återgick till seminarier om namnlag och ammande män, åt en fralla, intervjuade God-des och She, åkte hem och skrev mina tre artiklar. Men i mina fingertoppar pirrar det fortfarande. Ensam ligger den där, Eee 900, fastkedjad vid en visningsbänk och det är mitt i natten. Vi borde vara tillsammans.

4 svar till “>pride: att skiljas är att dö en smula”

  1. >Förbannade piss! Jag är inte på Pride och det GÖR ONT! En tomhet. Vetskapen om att mitt ex är där och hånglar loss med nån ”Alex” och får sig hundra göttiga ligg gör inte min värld behagligare. Det var ju hon som var mitt senaste ligg. Fan. Förbannade piss. Förbannade pride. Ändå går jag in här varenda dag och läser om allt jag missar. Det är att dö en smula.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: