>en dag i prag

>Nämnde jag att jag åker till Grekland på lördag? Alla inbrottstjuvar kan sluta gnugga händerna och alla som oroar sig för blommorna kan andas ut, för Tofflan är kvar i stan och dekorerar balkongen med sin fantastiska bonnbränna tills jag är tillbaka. Men själv åker jag på lördag morgon och kommer fram 14 timmar senare. Så länge? kanske ni smarta matematiker dånar. Åker du månne ballong? Nej, men flygbolaget har föreslagit att jag ska tillbringa 10 timmar i Prag. Jag dividerar nu med mig själv om jag ska ha ett maratonskrivkalas i tio timmar på ett flygplatsgolv (tanken lockar min inre lidande konstnär som tycker att en domnad rumpa är ett lågt pris att betala) eller åka in och försöka snappa upp ett tjeckiskt gayliv som en del i mitt gaybloggaruppdrag. Jag har ännu inte kommit till någon slutsats och känner ingen tjeck som kan vägleda mig, så det kan hända att beslutet tas i samma ögonblick jag landar på flygplatsen och ser eller inte ser en utgång och en pil som säger ”jätteenkel och billig resa till Prags gaykvarter med gamla östblockets godaste cheesecake”.

Apropå mitt gaybloggaruppdrag har jag fått ett brev som efterfrågar lite pridekunskap på schemat. Jag månar förstås fortfarande om alla sparrisar och förstagångare, och jag är på gång med en liten introduktion. Tyvärr måste jag först lära mig spela Dans på Sunnanö på dragspel till skolavslutningen imorgon, vilket tar lite längre tid än förväntat eftersom jag inte kan spela dragspel, så ni får nöja er med att läsa om ett gammalt inlägg på samma tema så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: