>vad jag lärde mig i geggan

>För att fortsätta på geggspåret så är jag ganska belåten med allt. Jag är till och med belåten med att jag har på tok för många ex för min ålder, att jag har råkat ut för riktigt jävla uppslitande avslut och att jag bara planerar för en sommar i Grekland med förbehållet ”men det är ju inte säkert att vi fortfarande är ihop då”. Geggan stör mig inte, den är något jag mestadels klafsar omkring i trallande. Jag vet att jag har skrivit om konturerna förr, men de är ju så avgörande för substansen, så jag tror jag skriver det igen. I en värld där alla är dina ex ex, där lystna blickar flyger över golven, där ungdjuren visar märket på sina boxers över jeanskanten och där ihop är något man är mellan singelskapen, där lär man sig förr eller senare att vakta på sin egen gräns. Har man bara en ordentlig gräns kan man luta sig tillbaka och le över buksysterskapen, alla komplicerade förflutna man delar med halva geggbefolkningen, normerna som finns där och ingen annanstans. Detta är min kärleksförklaring, och den är av ungefär samma slag som när såna där tanter i tvättstugan kärleksfullt suckar över sina män som inte kan sträcka ett lakan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: