>tag ditt ex

>Ser man på, just när jag hade skrivit ett långt inlägg om geggan fick jag i uppdrag av QX att skriva ett reportage med titeln ”mig och mitt ex”. Det går ut på att jag ska nosa upp tre-fyra par ex som får prata om sin exrelation och bli fotade i studion, och jag hojtade ”jag! Jag! Jag har jättecoola exrelationer, jag delar alltid melodifestivalen med exet C och exet S firar fortfarande jul med oss! Ta mig!”. Redaktionen svarade ”men pucko, det är ju du som ska skriva reportaget, någon ände får det vara på din egotripp”. Nå, just så var det inte (det är en väldig massa ljug i den här bloggen, sätt upp det på mitt konstnärliga frihetskonto) men att jag fick uppdraget är helt sant. Nu undrar jag om det eventuellt finns några hugade bloggläsare som vill vara i QX med sina ex och bli intervjuade av mig? Skriv i så fall snarast möjligt till min tipsadress, sara@qx.se!

ps. Titeln är tagen från Metros utdelningsstationer. Jag tyckte den passade.

3 svar till “>tag ditt ex”

  1. >Haha, det är alltid när man går runt och velar som mest som de där ”ta ditt ex” spökligt uppenbarar sig framför näsan. Precis som om de aldrig ens existerat förr. Missledande!

  2. >Det fanns en tid då jag i känslomässigt armod ville brotta ned nämnda metrolåda, vilket slutade med att jag vrickade handleden i luckan och såg ut som en fåntratt. Till mitt försvar kan jag meddela att denna bragd utspelade sig mitt i natten efter visst rödvinshinkande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: